Táplálkozás a jobb életért!

Az egészséges étkezés és a rendszeres fizikai aktivitás alapvető tényezői egy életen keresztül fenntartható egészséges életmódnak.

Amit megeszünk, szintén hozzájárul ahhoz, hogy felturbózzuk testünket. A helyes ételek választása nagy hatással van energiaszintünkre a nap során. Ha lecseréli azon ételeket, melyek természetes energiát adnak szervezetének, olyan egészségtelen dolgokra, mint a csokoládé, cukros italok, koffein, akkor az könnyedén az energiaszint hullámzásához fog vezetni.

Az emberi test kb. 70 százaléka vízből áll, így bátran mondhatjuk, hogy a víz elengedhetetlen az életben maradáshoz. Közreműködik a testhőmérséklet szabályozásában, segíti a légzést, kulcsfontosságú az emésztésben és kiválasztásban, szerepet játszik a mozgásban, csak hogy néhány funkcióját felsoroljuk. 8-10 pohár víz elfogyasztása ajánlott a nap során, de testedzés alatt, vagy meleg környezetben többet kell innunk, mivel többet izzadunk.

Zsírt égetni, testsúlyt csökkenteni és a testünket feszesíteni sokféleképpen lehet. A komfort zónánkból való kilépéshez csupán akaraterő kell!

A sporttáplálkozás összetevői: 80% táplálkozás és 20% sport.

Ehhez testanalízis mérést, étrend beállítást vehet igénybe.

 

A Herbalife táplálkozás feltölti a bajnokokat, több mint 250 világklasszis sportoló és csapat partnerei szerte a világon. Többek között Cristiano Ronaldo is e csapatot erősíti.

 

Érdeklődni Vajda Anna táplálkozási szakértőnél lehet, aki egyéni és csoportos úszás-oktatást is tart a 18. kerületben és Vecsésen is.

Tel.: +36-20/453-3905

E-mail: montgirod@gmail.com vagy vajda.anna2013@gmail.com