Sport
Törekvés Sportegyesület
Hívjon minket: +36-70/225-4217
Írjon nekünk: beliczay.sandor@chello.hu
Leírás

Játékos vívás edzésre várják a 9-11 év közötti lányokat és fiúkat Kőbányán.

Edzés időpontok: Hétfő, szerda, péntek 15:00-17:00

Folyamatos felvétellel várják a gyerekeket.

Testvérkedvezmény az árból.

Nyári edzőtábor lehetősége várja az érdeklődőket.

Felszerelés: tornaórai ruha

Ára: 7.000 Ft / hónap

 

Ugyanitt szeretettel várják a mozgássérült fiatalokat is kerekesszékes vívásra.

A Vívószakosztály jelmondata: „Legjobb terápia a sport!”

 

Érdeklődni Horváth Mária edzőnél lehet.

Néhány gondolat az egyesületről:

A Törekvés Sportegyesület Vívó és Kerekesszékes Vívó Szakosztályát Alföldy László alapította 1999-ben. A szakosztály fő profilja a tőr, megalakulása óta az ország legjobb utánpótlás bázisává nőtte ki magát ebben a fegyvernemben. Jelenleg 120 tagja van az egyesületnek, akik hetente 3-4, olykor 5 alkalommal is edzenek az iskolai órák után szakképzett edzők segítségével. A gyerekek rendszeresen járnak versenyekre, ahol kiemelkedő eredményekkel bizonyítják felkészültségüket. A napi edzések mellett minden hónap végén házi versenyeken mérik össze tudásukat. Motiváló erő, hogy a versenyeken való részvétel és az elért eredmény pontokat ér, melyek a tanév végén összeadódnak és a víváshoz szükséges eszközökre (sisak, ruha, fegyver) válthatók. Az edzés felépítése: játék, bemelegítés, lábmunka, iskolázás, asszók. Az egyesület felszereltsége: két terem (nagy és kicsi), futópálya, erősítő terem, szauna

 A szakosztály vezetőedzője Nagy József, a szakosztály vezetője Varga István. Az edzők: Beliczay Sándor (az olimpiai és paraolimpiai versenyzők mesteredzője), Horváth Mária, Gátai Róbert, Szirmai Benedek, Szabó Bence, Mazza Lorenzo, Osváth Richárd.

 Nemcsak az épek, a mozgássérültek is vívnak rögzített helyzetben. Jelenleg a legeredményesebb székes vívónk Osváth Richárd, a londoni paraolimpia bronzérmese és az idei év európa bajnoka. Korábban a szakosztályban vívott Szekeres Pál paraolimpiai bajnok, világbajnok és európa bajnok.

 Az épeknél Mohamed Aida Törekvéses színekben szerzett érmet európa bajnokságon.

Idén Pásztor Flóra Plovdivban a kadet világbajnoki 3. helyet szerezte meg, az ifjúsági olimpián Nanjing-ban 6. lett. Dósa Dániel Strasbourgban Európa-bajnoki 3. lett csapatban.

A lányok: Pásztor Flóra, Kálmán Eszter, Tóth Janka a jeruzsálemi kadet Európa-bajnokságon ezüst érmet szerzett. A fiúk: Dósa Dániel, Mátyás Bálint, Németh András a jeruzsálemi junior Európa-bajnokságon szintén a második helyen végeztek.

Felszerelés
Nincs szükség külön felszerelésre.
Részletek
CímX. Bihari utca 23.
Telefonszám+36-70/225-4217
Kiemelt klubok
Kung-Fu
Pesti oldal
Kung-fu edzések Pestszentlőrincen. Eötvös Loránd Általános Iskola , Lakatos út 30. ...